12.4.2011

Svolin aluekisat Kupittaa :)

Meijän piti olla Kupittaan hallilla 7.15 viime lauantaina. Heti ku kaikki oli saapunu alotettii lämppä harkkaa varten. Harkka ei mennyt kovin hyvin varsinki tasapaino virheitä löyty paljon. Harkan jälkee mentii sit treenailemaan vielä tasapainoja, jotta saatais niihin lisää varmuutta kisasuoritusta varten :). Ku oltiin saatu virhe kohdat korjailtua, mentii katsomoon laittelemaan hiuksia ja meikkejä. Siinä samalla seurailtiin muiden harkkasuorituksii ja katottiin omaa harkkasuoritust videolt sekä syötiin myös eväitä.
                                                    



Sit ku hiukset ja meikit oli laitettu, mentii viemää tavarat pukkariin, jotka olivat jo siinä vaiheessa melko täynnä kaikki :D. Meil oli siin sit aikaa viel enne marssii, otettii ajan kuluks muutamii yhteiskuvii ja hierottii toistemme kipeitä paikkoja :) Kipastii sitten  laittaas  puvut päälle siellä ahtaassa pukkarissa ;) ja odoteltii et marssi alkais. Kisattii vast tauon jälkee, joten ehittiin kattomaa  ja kannustamaa muutamia joukkueita vähän aikaa! Käytiin sit laittaa puvut puolee välii  ja vielä lämppää enne taas tehtiin meijän "mummopiiri" :D. Lämppä alotettiin taas perus kisalämpällä. Jonka jälkeen mentiin hyppyjä, tasapainoja, ohjelman kohtia, yms. Sit oltiinki jo maton reunalla oottamas omaa vuoroo. Tehtiin meijän oma tsemppipiiri vielä , jotta saatais se hyvä fiilis sinne lavalle! :)  






Kisasuoritus oli aika epävarma tasapainojen osalta ja turhia pieniä virheitä tuli :( Tehtii nopeest loppuverkka ja jännitettii yhessä pisteitä. Meijän yhteispisteet oli 14.38, oltiin vähän pettyneitä, mut me ei lannistuta. Nyt salille ohjelmaa hiomaan ja treenailemaan, jotta saatais ne turhat isot ja pienetkin virheet korjattua. :) Meillä on vielä Svolin kilpasarjojen mestikset Tampereella muutaman viikon päästä :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitä teillä on yleensä ollu kisoissa tavotteena? ja mitä asetatte mestiksiin tavoitteeks ? =))

Anonyymi kirjoitti...

onko ohjelmassanne teema ? jos on, niin mikä?(:

Ofelie kirjoitti...

Tavoitteena meil on kisoissa ollu suht siisti ja varma suoritus sekä saada paremmat pisteet itsellemme kuin edellesissä kisoissa, tavoitteena mestiksiin meille on ittellemme kauden parhaat pisteet ja tietenkin sellanen varma suoritus. Teemana on sellanen nuoruus ja sen taistelut niinku :):D

Anonyymi kirjoitti...

Onks teillä nyt keväällä samat puvut ku teil oli viime syksynäki mut vähän muutettuna? :)

Ofelie kirjoitti...

On samat puvut :)