10.5.2011

Loisto fiilikset lavalla

Lähdettiin perjantaina neljän junalla kohti Tamperetta! Matka meni tosi nopeesti, vaikka jouduttiinkin kävelemään asemalta koululle :D Vihdoin oltiin perillä ja alettiin laittaa patjoja.. Vastailtiin kysymyksiin ja käytiin ulkona :) Illalla puhuttiin vielä lauantaista ja muista asioista...


 
Aamulla herätys oli puolikahdeksan aikaan. Meillä on tosi paljon vammoja, ja päätettiin ottaa harkka vähän kevyemmin, jotta kaikki pystyis vetää täysillä virallisen suorituksen! :) Harkan jälkeen mentiin reippaasti aamupalalle, ja alettiin laittaa hiuksii ja meikkei.. Ehittiin ennen marssia viel käymään ulkona ottaas kuvia :) Ku marssi oli marssittu, alotettiin meilkein heti mummopiirillä ja siitä sitte lämppäämään!

 
Ennen lavalle menoa sovittiin vielä et vedetään fiiliksellä ja nautitaan oikeesti siitä mitä tehään!! Fiilis olikin lavalla ihan loistava, ja suorituskin oli melko hyvä eikä isompia virheitä tullut! :) Vaiks monta kylmäpussii tuli hakattuu, ni kaikki oli tosi ilosii suorituksen jälkee :)



Pisteiks saatiin yhteensä 15,9. Katottiin hetki kisoja, ja sit lähettiin syömään Raxiin :) Jätskiä kaikki ainaki jaksoi syödä ja paljon, oli se sitten tikussa tai purkissa ;) Juhlittiin myös meijän synttäreitä, jotka oli sunnuntaina. Ofelien ekat treenit oli siis 8.5.2007 ja täytettiin siis neljä vuotta ;)

 





Sunnuntaina herätys piti olla kaheksalta, mut herättiinki vasta yheksän aikaa.. :D Tosin toiset oli hereillä jo seittemältä! Katottiin kisoja koko päivä ja kisojen loputtua suuntana oli Hese!!  Tilattiin yks taksi johon laitettiin tavarat ja Nella meni sit tavaroitten kaa ku ei oikee pystyny kunnol kävelemään..
 



Päädyttiin kuitenki mäkkäriin hesen ollessa kiinni :D Sit käveltiin rautatieasemalle jossa saatiin vielä odottaa junaa aika kauan..


ONNEA VIELÄ KAIKILLE MITALISTEILLE!!! :)


Vastaus postaus koitetaan saada valmiiksi ja mahdollisimman pian tänne!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jatkaako kaikki tytöt ensi kaudella? tiedättekö jo ensi kauden teemaa tai musiikkia? Kisa kun saatte uuden puvun ! :)

Anonyymi kirjoitti...

*Kiva

Ofelie kirjoitti...

Kuullaan syksyn teema sitte ku kaikki tytöt on treeneissä :) Ja luultavasti kaikki tytöt jatkaa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa et on viel teijän laisii joukkuei, jotka osaa aidosti nauttii tästä lajista! Tälläsii joukkuei pitäis olla enemmän! Jatkakaa ahkeraa treenaust, niin nousette varmasti viel korkeemmalle :) Teillä on hyvä pohja ja kehitytte joka kausi eteenpäin, harmi vaan ku kaikki mestaruussarjan joukkueet siirtyy teijän sarjaan :/ Muttta uskokaa itseenne, hyvällä ohjelmalla teillä on tosi hvyät mahdollisuudet! :)

Ofelie kirjoitti...

voi kiitos paljon kommentistasi<3 :))!!!

Anonyymi kirjoitti...

koska se vastauspostaus tuleee, ootan sitä joka päivä :DD

Ofelie kirjoitti...

Koitan viikonlopun aikana saada laitettuu sen tänne :)

Anonyymi kirjoitti...

olis kivaa jos ehtisitte tehdä sen postauksen nyt viikonloppuna! :) Odottelen! ja hei muutama kysymys lisää!
-millainen olisi teijän mielestä kiva ohjelma?
-olisko joku teema minkä te haluisitte toteuttaa?
- tavotteet ensikaudeksi
-kuinkamonta alkuperäistä ofelieta on joukkueessa
-jos lasketaan jokainen tyttö kuka on ollut osana ofeliejoukkuetta, niin kui monta tyttöä niit on yhteensä?

:) hauskaa kesää!