24.1.2012

Esiintyminen !

Oltiin tänään esiintymässä toisiks viimistä kertaa (ainakin vähään aikaan) tällä porukalla. Paikkana oli siis vanhainkoti jossa Nella on töissä. :)
Otettiin kaikki koulun vimpoilta tunneilta vapaata, ja suunnattiin kahdeks vanhainkodille. Kaikki muut pääsi paikalle paitsi Sini. Lämpättiin ja katottiin tanssin nostot läpi ilman Sinii. Sit laitettiin kisapuvut päälle, ja oli aika esittää keilaohjelma. Siinä sitte alkuasennossa odoteltiin et musiikki alkais, musiikki ei kuitenkaa jostai syyst toiminu mankkaris.. Vihdoin sit saatiin Nealiinan kännykän & mikrofinin välityksel musiikki kuulumaan! Ohjelma suju ihan hyvin, lukuunottamat sitä et tila oli tosi pieni! Yks keilojen törmäys ja yks pieni unohdus mut muuten ihan hyvin :D
Siinä sitte välis esiinty joku baletti tanssija, ja seuraavaks oli Nealiinan vuoro esittää omaohjelma! Se ei sit mennykkää ihan nii putkee, ja tuli vähä enemmän unohduksii, mut Nealiina improvisoi ja veti loppuun asti xd Ei ne mammat ja pappat sitä tajunnu ;)
Lopuks mentiin viel meijän tanssi. Levyki toimi onneks, koska sitä kellään ei olis ollu oikeena versiona kännykäs. Tanssi suju hyvin, paitsi lopun nosto joka siis vaihdettiin ku Sini ei päässy.
Esiintymisen jälkeen saatiin vielä pullat ja limpparit kanttiinista! :)
Perjantaina meil on viel toinen esiintyminen, jos esitetään meijän tanssi! Jos siellä sit menis ihan putkeen ;)


Ei kommentteja: