8.10.2011

Ohjelmaleiri !

Ensinnäkin tää postaus tulee vähän myöhässä. Mul oli viimeviikol koe viikko ja aikaa blogin päivitykseen ei oikeen ollu! Pahoittelut jälleen :) Kuvia on leiriltä ja muista treeneistä.



Alotettiin siis lauantai aamulla kello 10 Aurajoen koululla. Meri oli kipee, joten treenattiin vaan viiden tytön voimin. Tuomarin oli tarkotus tulla heti kymmeneltä, joten alettiin lämppää ja avaa jalkoi nopsaa..Tuomari kuitenki ilmotti et tuleeki vast sunnuntaina. :D
Hiottiin, hiottiin ja hiottiin ohjelmaa, ja tehtiin vähän pienii muutoksii. Puol yhden aikaa pidettiin ruokatauko, ja sillon Meri tuli. Eväitten loppumisen jälkeen meille opettiin uus tanssi, ja siinä riittikin haastetta!
Ku tanssi alko vähäsen sujumaan ni siirryttiin seuraavaan tanssiin.
Esitetään siis joulunäytöksessä 3-5-vuotiaitten ja 6-8-vuotiaitten jumppakoululaisten kanssa yhteistanssi, ja opeteltiin se. Haastetta tuleekin sit VÄHÄN lisää, kun on ne 40 pikkusta mukana!
Lopuks viel venyteltiin ja puol viiden aikaa lopeteltiin tältä päivältä.





Sunnuntaina alotettiin jo yheksältä, tällä kertaa Pääskyvuoren koulussa. Riia oli tulossa kymmeneltä, eli meil oli tunti aikaa lämppää ja avaa jalat, jotka oli vähäsen jumissa eilisestä.
Saatiin Riian kaa tosi paljon aikaseks, ja tehtiin hyvii muutoksii ohjelmaan! Riia anto hyvää palautetta ohjelmasta, mut viel on paljon tekemist ennen kisoja.. Puoli yhden aikaa Riia lähti, ja me alettiin vihdoin syömään.








Tauon jälkeen hiottiin vielä tanssia, kunnes Miljan äiti tuli mallipuvun kanssa! Tykättiin tosi paljon suunnitelmasta, ja hyvää on luultavasti tulossa :) Viiminen tunti meil oli psyykkistä valmennusta, jota Miljan äiti pitää meille..




Ohjelma meni leirin aikana tosi paljon eteenpäin, ja ensimmäistä kertaa se esitetäänkin jo tiistaina seuran katselmuksessa! :)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mikä teijän teema on ? entä musiikki ? mihin kisoihin ootte menossa tänä kautena ?

Anonyymi kirjoitti...

vähän on polvet teillä koukussa noissa tasapainoissa :) miksi teitä on noin vähän ?

Anonyymi kirjoitti...

mitä järkeä on olla sivutasapaino jos vaan yks saa tosi korkeelle ja muilla on polvet koukussa ja aika alhaaalla jalka....

Anonyymi kirjoitti...

tarkotan tota vimistä kuvaa...

Anonyymi kirjoitti...

Noniin olkaas jo hiljaa! jos ei ole mitään kiinnostavaa palautetta niin ei tarvitse kertoa. Musta toi sivutasapaino on hieno, ja varmaan se kehittyy vielä paljon jos on ohjelmassa... jos tässä olisi kuva kukkotasapainosta, te varmaaan valittaisitte liian helposta ohjelmasta.

Anonyymi kirjoitti...

Joo ja kattokaan muiden joukkueiden blogeja, kesken ohjelman otetuista kuvista, yleensä ei oo kovin montaa sellasta missä kaikki ois siellä maximi asennossa yhtä aikaa! Ehkä tässäkin on käyny nii :) Ja satuitko anonyymi kattoo noit ylempii kuvii, missä venskaa puolilla, kyllä näillä tytöillä on liikkuvuus erittäin hyvin kunnossa! Ja kilpasarjassa kun joukkue kilpailee, niin siel ei edes tarvis olla näin hyvä liikkuvuus, mitä näil on :) Tsemppiä tosi paljon treeneihi, innolla odotan teijän ohjelmaa :)

Ofelie kirjoitti...

Kisataan siis syksyllä
5.11. piirinkilpailuissa,
12.11. aluekisoissa,
19.-20.11. Tul:n mestiksissä ja
26.-27.11. kilpasarjojen mestiksissä! :)
Ja meitä tosiaan lopetti kevään jälkeen 4, joten siks meit on "vaan" kuus..
Ohjelman näkee sitte kisoissa ;)
Ja kiitos viimiselle anonyymille tsempeistä, ja positiivisista sanoista!! :)

Anonyymi kirjoitti...

tarkotinkin tota yhtä kuvaa vaan... ja oon kuullu jostai et on huono jos kaikil on eri kohdas jalka mut jo anteeks kamalasti....

Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä on kyl sit ihan turhaa vaivautuu ees kirjottaa kommenttii jos kehtaa tulla toisen blogiin kirjottelee tommosii asioit ja pätee toisten tasapainoist ja kuvist ylipäätänsä -.- tosi paljon tsemii teil, koittakaa pitää porukka kasas !