29.10.2011

Cailap Cup !

Heipsan taas kaikki ! Tää blogi on taas eläny vähä hiljaiseloo mut nyt taas juttua! Ollaa ehkä vähä laiskoi tän blogin päivityksen kans (pahoittelut siitä :D) mut eiköhän ens viikost lähtien ala juttua tulemaan ku kisakausi tääl meilläkin avataan!
Tänää avautu kisakausi monella joukkueella Cailapin merkeissä. Mä, Nealiina ja Milja tavattii Kupittaan sittaris jo kympiltä ja ostettii vähä ruokaa jotta jaksetaa koko piiitkä päivä. Sieltä sit eiku kohti Kupittaan urheiluhallia. Kun oltii ajoissa ni saatii just ne paikat mitkä haluttiiki sielt keskelt ylhäält. Katsomost löyty myös meijä valkut ja Sini kaverin kanssa! :)
Tällä kertaa se jännitys ei ollu pelkästään siellä matolla, vaa sitä oli katsomossakin nii meilläki ku muillaki. Me siinä sit jännitettii et pysyykö ne välineet nyt kädessä ja saako joukkueet suoritettua hyvät suoritukset näin ekois kisois ! :D:D Rajanylityksii ja pudotuksia kyllä tuli mut tosi hienoja ohjelmia ja erilaisia teemoja oli!
Onnittelut viel meijän seuran Flexeille ja Pippureille hienoista suorituksista ja kulta mitallist! :) Sekä muille mitalisteille, ja joukkueille onnistuneista suorituksista!
Otettiin myös muutamia kuvia ohjelmista.. Kuvat ei oo mitään hirveen hyviä, mut tässä kuitenki muutama vähän parempi otos ;)

Adelie

Lumettaret

Dodot

Vinkarit

Siriukset 99

Fitrit

Alexa

 
Starlit Shine
 
Isabel
 
Säteet
 
Rósat

Melica

Team Titaanit

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa, kun ootte laittanu kuvia Cailapista. Kiitos!

Tsemppiä kisakauteen!

Anonyymi kirjoitti...

mitkä oli teijän omia lemppareita kisoissa? :)

Ofelie kirjoitti...

Kiitos tsempeistä! :)
Itse tykkäsin ainakin Team Siriusten, Team Titaanien, Pippureitten, Flexien, Tähdettärien, Xonoxin, Lunan ja monen muun ohjelmista! :)