5.12.2011

TAMPERE !

Postaus tulee vähän myöhässä, mutta tässä se tulee monien kuvien kera !!!

Lähettiin siis lauantaina (26.11.) ysin aikaa kohti Tamperetta ja kilpasarjojen mestaruuskisoja. Mentiin valkkujen autoilla, joten matkustettiin kahessa porukassa. Matka meni tosi nopeesti, ja loppumatkasta pidettiin yks nopee vessa stoppi. Vähän ennen Tamperetta navigaattori ohjas meit vähän ympyrää, ensin suoraan 2 kilsaa ja sitte U-käännös ja takas samaa tietä XD
No joskus 12 aikaan oltiin perillä kisahallilla, ja ehittiin näkee viel muutama harkka. Kateltiin kisoja koko päivä, ja vähän ennen kisojen loppumista lähettiin syömään. Subi meni nenän edestä kiinni, joten vaihtoehtona oli "vain" terveellinen hese ruoka! :D Ku saatiin kaikki erikoisburgeritki vihdoin pöytään ja syötyy, lähdettiin kohti hotellia. Hotellilla osa meni uimaan ja saunaan. Mä, Milja ja Janina kateltiin hetki muiden uimista, LINKUTETTIIN ja sit mentiin kattoo Talentin finaalia. Saunomisen jälkeen kokoonnuttiin vielä yhteen huoneeseen ja sovittiin seuraavan päivän ohjelmasta, ja sit reippaasti nukkumaan! :)








Aamulla sai nukkua vähän normaalia pidempään, ja aamupalalla nähtiin kasilta! Aamupalan jälkeen lähettiin pikkuhiljaa kohti kisahallia ja lämppä alko melkeen heti. Virpi tuli junalla Turusta, ja tuli mukaan jo heti lämpässä! Harkka meni ihan tavallisesti, pari pudotusta, eriaikaisuutta ja kuvio virheitä.
Loppuverkan jälkeen alkoi hiusten ja meikkien laitto, ja siinä samassa katottiin harkkaa videolta. 











Ku lähes kaikilla oli nutturat päässä ja meikit naamassa, lähettiin syömään lounasta! Ruoka oli hyvää, ja erityisesti lihapullat maistu kaikille :)

Ennen :) ...
 
....jälkeen :(
Ehittiin pitää kunnon ruokalepo ja laittaa loput hiukset, ennen ku piti alottaa lämppä! Lämpässä meitä ohjattiin paikasta toiseen, joka tuotti vähän stressiä. Mentiin tauon jälkeen toisina, joten ehittiin matollaki olee aika kauan.



Vihdoin oli aika kokoontuu piiriin, ja siitä sitte astella matolle! Kiitos Nefreille ja muille kannustuksesta :) Tavoitteena oli nauttia siitä mitä tehdään ja se toteutu, fiilis oli ihan loistava! Ja suorituskin kauden paras, ja 0 pudotusta!! Matolta astellessa tais kaikilla vierähtää pari kyyneltäki.. Mentiin kuuntelee pisteitä katsomoon ja oltiin tyytyväisiä pisteisiin tekninen 4,6 taiteellinen 3,3 suoritus 8,3 ja yhteensä siis 16,2.
Kannustettiin Exea jonka jälkeen mentiin ottaa kuvia. Kuvia otettiin ylhäältä, alhaalta, istuen, seisten, sisällä, ulkona ja ihan joka suunnasta xd Ku ideat loppu, vaihdettiin puvut pois ja mentiin kattoo kisoja. Kisojen loputtua lähettiin Turkua kohti. Autot oli täl kertaa ihan täynnä, koska Virpi ja Saara tuli kans kyydillä! :) Matka suju lähes ongelmitta, ja meijät vietiin kaikki kotioville asti!





6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tiiäättekö jo jotain seuraavasta kaudesta ? :) Tuleeko uusia , muusiikki, teema, lopettaako joku ? :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana postaus ja paljon noita kuvia!!! :D

Ofelie kirjoitti...

Tiedetään ens kaudesta, mut puhutaan niist asioista myöhemmin!
Ja kiitos paljon :):)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanii kuviii ja kiva ku niit on noin paljon! Ja kiva toi ylispagu kuva, herranjestas kuin notkei!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Miten kauan pitää odottaa.. :D haluan jo tietää mitä teille kuuluu! ja mitä ens kaudella! :)

Ofelie kirjoitti...

Kiitos paljon! :) Pian on tulossa postausta sm-kisoista ja tanssikisoista, ja myöhemmin sitte keväästä.. :)