2.11.2011

4 yötäääääää !

Enää neljä yötä ekoihin kisoihin, ja itse kullakin jo sydän hakkaa lujempaa ja lujempaa!
Viime sunnuntaina pidimme pukupäivän Janinan luona. Aloitimme jo heti aamulla kympiltä liimaus urakan, jotta siihen ei menis koko iltaa. Kateltiin samalla vanhoi kisavideoit, ja aina keskeytettii liimaus ku tuli joku ohjelma mikä oli pakko nähä, vaiks sen oiski nähny jo sata kertaa! :D Toisil liimaus suju vähä nopeempaa ku toisilla, ja mm mä olin vähän muita jäljessä.. Sit ku oltiin etuosa saatu liimailtuu ni alettiin syömään, tarjol oli tortilloi ja patonkii :) Ja jälkkäriks vähän karkkia! Tankkauksen jälkeen jatkettiin viel pukuja, kunnes ne VIHDOIN oli valmiit :D Sovitettiin viel pukuja, jonka jälkeen Vilma ja Milja lähti ihmemaahan auttaa äitejä. Me muut jäätii viel hetkeks kattoo niit videoit, ja joskus kuuden aikaa me loputki lähettiin kotiin :)



Eilen mentiin treeneissä yksin ohjelma, et saatais jokaisen silmin vähän korjattuu ja tietty treenii jännityksen kans! Tänään ja perjantaina on viel viimiset treenit ennen lauantaita, ja lauantaina starttaa meijänki kisakausi, JÄIKS !

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

missä kisoissa kisaatte sillon lauantaina ? :)

Ofelie kirjoitti...

Kisataan lauantaina Piirin kisoissa, kupittaalla :)

Anonyymi kirjoitti...

Tykkäsin tosi paljon teijän ohjelmasta!! Tosi kaunista voimisteluu, ootte kylllä nyt tän kesän aikana kehittyny tosi paljo :) Ihanaa katsottavaa :)

Ofelie kirjoitti...

Kiitos paljon !! :):)