13.11.2011

Aluekisat !

Nähtiin eilen aamulla puoli kahdeksalta Kupittaalla. Heräiltiin katsomossa, kunnes oli aika alottaa lämppä. Lämppä suju aika rennosti, eikä ketää oikee ees jännittäny :D Harkka oli ihan hyvä, joitain virheitä tuli, ja vähän eriaikaisuutta löytyi. Kannustettiin loput Jyryn joukkueet ja tehtiin loppuverkka. Loppuverkan jälkeen oli edessä taas hiusten ja meikkien laitto. Ja siinä samassa syötiin ja katottiin harkkoja. Kisattiin jo ihan kisojen alussa, joten vähän ennen yhtätoista siirryttiin pukkariin laittamaan pukuja päälle. Ja yheltätoista alotettiin lämppä. Siinä sit alko jännitys vähän jo näkymään enemmän ja vähemmän. Välissä käytiin marssimassa, ja sit tehtiin vielä jotain ohjelman kohtia. Äkkiä oltiinkin jo harkkamatolla tekemässä viimisiä piruetteja! Kokoonnuttiin vielä piiriin ja siitä sitte käveltiin matolle kannustusten kera. Kiitos kannustajille! :)
Suoritukseen oltiin ihan tyytyväisiä, jotain pieniä virheitä kyllä tuli. Pisteet tuli tosi nopeesti, eikä ees ite niit kuultu aluks :D Pisteet oli siis
TV: 4,26 AV:3,80 EXE: 8,20 eli yhteensä 16,26. Ja tälläkertaa se riitti toiseen sijaan. Sarjamme voitti Nefrit Exea pistein 19,23 ja kolmanneksi tuli Nefrit Ixia pistein 15,5. Onnea molemmille! :) Kateltiin kisoja, syötiin ja jutskailtiin, kunnes oli aika vaihtaa puvut takas ja valmistautuu palkintojen jakoon. Palkintojen jaon jälkeen otettiin viel kuvia, joita on luvassa lisää heti ku saan kuvat ittelleni! :)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Ofelie! Hieno suoritus!

Ofelie kirjoitti...

Kiitos paljon !! :)