5.11.2011

Kisakauden avaus !

Nähtiin Kupittaalla kaheksalta tänää aamulla. Puoltuntii ehittiin siin vaan jutskailee kunnes piti lähtee lämppää. Lämppä meni ihan normaalisti, vaiks jännityst oli aika paljon ilmassa! Harkka meni ihan hyvin, eikä mitää suurempii virheit tullu. Harkan jälkeen alko hiusten ja meikkien laitto, ja siin samas ehti vähän syödäkki. Pia oliki jo aika siirtyy pukkarii, ja laittaa puvut päälle.




Marssin jälkeen otettiin viel koko seurankuva, ja sit alettiin nopsaa lämppää! Kisat meni tosi nopeesti eteenpäi, ja meinas tulla vähän kiire, mut ihan hyvin sit kuitenki ehittii! :)


Suoritus meni ihan hyvin, lukuun ottamatta yhtä pudotusta, ja pientä jännitystä! :D Suorituksen jälkeen mentiin suoraan pukkarii, ja käytiin suoritusta läpi. Odoteltiin pisteit ja valmistauduttii palkintojen jakoo :)
Meijän pisteet oli yhteensä 17,46 joihin oltiin tosi tyytyväisiä! :) Meijän sarjan voitti Nefrit Exea pistein 20,23 ja hopeella oli Nefrit Ixia pistein 17,81. Onnea molemmille! :)




Palkintojen jaon jälkeen otettiin yhteiskuvii Nefrien kaa, ja muita kuvia. Kuvien oton jälkee saatiin vihdoin taas syödä! :D Katottiin kisat loppuun, ja sit pikkuhiljaa lähettii kaikki kotiin päin.. Onnea vielä kaikille mitalisteille ! :)






Kuvia kisoista on varmasti vielä tulossa lisää, kuhan saan kuvat muilta ! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

IHANAT PUVUT <3

Ofelie kirjoitti...

Kiitoos ! :)